Frugtkasser

I tvivl om hvor meget frugt du skal
vælge?

Hvem skal vælge...

25stk

En frugtkasse med 25 stk. er ideel til små virksomheder med færre ansatte. Denne størrelse frugtkasse vil typisk være egnet til afdelinger med 5-8 medarbejdere. Du kan altid bestille flere kasser ad gangen, så alle afdelinger kan få glæde af en frugtkasse – hvad enten det er kundeservice, produktionen, HR, IT eller lageret.

Sundsnack - Luksus frugt 25stk

40stk

Skal dine medarbejdere forkæles lidt ekstra i den ellers travle hverdag eller trænger hverdagen bare til et lille sundt boost midt på dagen? Så kast jer over én af vores populære frugtkasser.

Frugtkassen består altid af lækker, frisk frugt. Denne kasse består af 40 stk. frugt og passer godt til en organisation eller afdeling med 10-14 medarbejdere. Frugt fra SundSnack er lige til at sætte tænderne i og hjælper med at stille den lille sult, der kan opstå i løbet af dagen. Med en frugtkurv fra SundSnack er I med til at skabe en sund kultur i virksomheden.

Sundsnack - Luksus frugt 40stk

50stk

Vores frugtkasse med 50 stk. frugt i er ideel til mellemstore virksomheder med 10-15 medarbejdere i en afdeling. Her kan det være en fordel at bestille vores 2x ugentlige frugtkasser (leveret om mandagen og igen om onsdagen), så dine medarbejdere får frisk frugt to gange ugentligt.

Du kan også vælge at bestille en frugtkasse med 50 stk. om mandagen samt en frugtkasse med 25 stk. til om onsdagen. Dette er en god måde at supplere den første omgang frugt på og samtidig sørge for, at frugtbehovet er dækket for hele ugen.

Sundsnack - Luksus frugt 50stk

60stk

Trænger den lange arbejdsdag til et ekstra lille energiboost af den sunde slags? Hvor du samtidig plejer dit personale og skaber en sund kultur i virksomheden? Så køb en forfriskende og smagfuld frugtkasse til kontoret. Frugt i hverdagen kan hjælpe med at stille den lille sult, der måtte dukke op midt på dagen, samtidig med at det giver fornyet energi og styrker den daglige sundhed.

Hos SundSnack tilbyder vi flere forskellige frugtkasse størrelser, så du har mulighed for at finde lige netop den størrelse, der passer til din organisation. Vores frugtkurv med 60 stk. er særlig attraktiv for virksomheder med afdelinger på 12-16 ansatte.

Sundsnack - Luksus frugt 60stk

75stk

Har I en stor afdeling med mange mennesker? Så anbefaler vi en frugtkasse med 75 stk. frugt, som netop er ideel til større virksomheder med 14-18 medarbejdere i en afdeling. Det er altid muligt at bestille flere kasser ad gangen. Så er du sikker på, at alle afdelinger på en arbejdsplads, hvad enten det er kundeservice, produktionen, HR, IT, lageret med videre, kan få glæde af en frugtordning.

 

Sundsnack - Luksus frugt 75stk

Frugtordning på abonnement

Find en udvalgt frugtkasse

Vælg mellem basis, basis+, banan+ eller luksusfrugt.

Levering til døren

Vi kommer som aftalt og leverer jeres frugtordning

Vælg interval, leveringsdag og antal

Bestem jeres leveringsinterval og leveringsdag

Frisk frugt klar til at spise

I kan nyde godt af lækker, frisk frugt på arbejdspladsen

30% rabat

Få 30% rabat i 2 måneder på dine frugtkasser*

Brug rabatkoden: frugtrabat2024

*Rabatkoden kan kun bruges 1 gang pr. kunde.