Handelsbetingelser

Levering

SundSnack leverer til erhverv og private i hele landet. Levering sker mandag og onsdag i hele landet. Bestillinger foretaget senest onsdag leveres som udgangspunkt efterfølgende mandag. Bestillinger eller ændringer skal være os i hænde senest 3 hverdage inden levering. Vi instruerer chauffører, således at leveringen foregår så stabilt som muligt, og varerne leveres efter kundens instrukser.

Leverandør/kontaktoplysninger:

Betalings- og bestillingsbetingelser

Alle priser er ekskl. moms (25%), og levering. Moms er vist eksplicit i parentes ved alle priser. Priserne er dagspriser.
På sundsnack.dk er det muligt at betale med Faktura eller Kreditkort (VISA, Mastercard, American Express). Alle betalinger skal foregå med et gyldigt og godkendt betalingskort.

  • Når du handler med sundsnack.dk indgås aftaler på dansk.
  • Alle ordrer foretaget på sundsnack.dk modtager en ordrebekræftelse over mail.
  • Alle oplysninger vil være beskyttet af SundSnack efter dansk gældende lovgivning.

Betalingsbetingelser:

Betaling skal ske inden for 8 dage netto (kredit kan kun gives til virksomheder med gyldigt CVR nr.)

Bekræftelse:
Ved bestilling modtages en bekræftelsesmail med leveringsdato.

Opsigelse af aftale:
Løbende måned senest 5 hverdage før sidste levering.

Afbestilling:
Ønsker du at afbestille din leverance, bedes du sende en mail til info@sundsnack.dk.

Fakturering:
Forudfaktureres en måned ad gangen.

Reklamationsret og fortrydelsesret

Er der noget galt med varen, træder reklamationsretten i kraft. Reklamation skal ske indenfor 4 dage, gældende fra modtagelse/levering, på telefon eller mail:

Fortrydelsesret frafalder 2 hverdage før ønsket/planlagt leveringsdag, kl 11:00.

Ændringer/afbestillinger skal være SundSnack i hænde senest 3 hverdage før ønsket/planlagt leveringsdag, kl 11:00. Denne er først gældende ved modtagelse af skriftlig bekræftigelse.

Fødevaresikkerhed og renlighed

SundSnack lever op til Miljø- og Fødevareministeriet krav til fødevaresikkerhed og renlighed. Find vores kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen her.

Persondatapolitik

Det er vigtigt for os, at vi beskytter og respekterer dit privatliv i forbindelse med, når du har valgt at besøge eller handler på sundsnack.dk. I vores privatlivspolitik kan du læse vilkårene for behandlingen af dine persondata og de rettigheder, du har i forbindelse med brug af vores hjemmeside.