Frugtordning til virksomheder

Oftest stillede
Spørgsmål og
svar

Sundsnack Firmafrugt lastbil logo

Levering til døren

Vi leverer firmafrugt, sunde snacks og vandkølere med frisk og velsmagende drikkevand til hele landet og direkte til din dør.

Sundsnack Firmafrugt frugtkurv logo

Vælg din frugtordning

Vælg mellem de tilpassede frugtkasser eller bland jeres egen frugtkasse både med indhold og antal frugter.

Sundsnack Firmafrugt thumbs up + æble

Høj fleksibilitet

Du får altid fri skalering af jeres firmafrugt og mulighed for justering af frugtordningen alt efter behov, årstid, travlhed osv.

Ofte stillede spørgsmål

Harmonikaindhold

En frugtordning er en billig måde, hvorpå du både kan hæve medarbejdernes humør og deres helbred. Efter en lang arbejdsdag, har kroppen godt af at have reserve-energi i form af de mineraler og vitaminer, man finder i frugt.

Vi leverer frugt ud i det meste af Danmark, dog undtaget ikke brofaste øer.

Vi har mulighed for levering mandag og onsdag, med en eller flere ugentlige leveringer – og vi bestræber os meget på, at alle skal have frugten leveret inden kl. 12.00

Behovet kan naturligvis være forskelligt, nogle spiser mere end andre, men mange af vores kunder beregner ca. 1  stykke frugt pr. medarbejder pr. dag.

Bestilling af vores frugtordninger kan ske enten her på siden via bestillingsdelen eller ved at kontakte os på tlf. 7025 7771 eller via e-mail info@sundsnack.dk
Er du i tvivl om, hvilken af vores løsninger der passer til jer, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige løsning.

Nogle typer frugt skal desværre ikke ligge længe i solen/varmen for at overmodne. En rigtig god idé kunne være at ligge halvdelen af frugten i køleskabet, og tage det ud når første halvdel er spist. På den måde har man nemt frisk frugt hele ugen.

En afbestilling eller ændring i din levering er aldrig længere væk end et opkald til vores kundeservice på tlf. 7025 7771 eller ved at skrive til os enten via kontaktformularen her på siden eller via e-mail info@sundsnack.dk – husk at oplyse jeres kundenummer. Ændringer skal dog være os i hænde senest 3 hverdage før ændringen skal finde sted.

Du kan se deltaljer om vores ferieplan her →

Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis I en dag har brug for ekstra frugt f.eks. i forbindelse med et møde eller lignende. Dette skal bare bestilles 3 hverdage før leveringsdagen.

Vores frugtordning leveres som en abonnementsordning, der faktureres for en måned af gangen. Ønsker man at opsige aftalen, skal dette bare gøres inden udgangen af måneden, dog senest 5 hverdage før sidste levering, så stopper vi automatisk for levering fra næste måned. Opsigelse skal ske skriftligt pr. e-mail til info@sundsnack.dk – husk venligst at oplyse jeres kundenummer.

Har du flere spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os

Vælg en tilpasset frugtkasse eller bland selv

30% rabat

Få 30% rabat i 2 måneder på dine frugtkasser*

Brug rabatkoden: frugtrabat2024

*Rabatkoden kan kun bruges 1 gang pr. kunde.