Frugtkasser på abonnement

Ønsker du at investere i dine medarbejderes sundhed og velvære? Så er en frugtordning, med mulighed for tilvalg af økologiske frugtkasser, det oplagte valg. Med op til to ugentlige forsyninger af vores frugtkasser, er du sikret en energisk start på dagen eller udholdenhed til den lille sult

Hos Sundsnack finder du et lækkert udvalg af frugtkasser til virksomheder. Vælg mellem vores forskellige størrelser og abonnementsmuligheder, eller prøv vores populære prøvekasse i dag!

Direkte levering efter dine behov

Frugtkasser leveret direkte til din virksomhed på en ugentlig eller månedlig basis er en fantastisk måde at skrue op for både motivation og trivslen på din arbejdsplads, uanset hvilket erhverv du er i.

Hos SundSnack finder du et udvalg af frugtkasser, der kan tilpasses til din arbejdsplads’ ønsker og behov – Vi tilbyder endda også økologiske frugtkasser. Tank op på de lækreste frugtkasser med bananer, æbler, nøddeblandinger og meget mere allerede i dag hos SundSnack.

Få stillet den lille sult på en sund måde med frisk frugt fra Sundsnack – Læs mere om mulighederne for frugt abonnement!

Klassikere såvel som eksotisk frugt og nødder

Vores mission hos Sundsnack er at fremme sundheden på din arbejdsplads gennem vores økologiske frugtordning, der indeholder noget for enhver smag. Vores frugtkasser indeholder alle de klassiske frugter, som pærer, æbler og bananer, men til dem der søger noget mere variation, tilbyder vi ligeledes ananas, druer, melon og andre håndfrugter.

Vi forstår, at medarbejdernes trivsel er afgørende for virksomhedens succes, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger med økologiske frugtkasser. Vores økologiske frugtordning giver dig mulighed for at integrere sunde vaner i din arbejdsdag og øge produktiviteten på kontoret. Med et frugt abonnement tager I det første skridt mod en sundere arbejdsplads.

Økologiske frugtkasser til arbejdspladsen

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde sund og nærende frugt til din virksomhed og vi kan tilmed tilbyde økologiske frugtkasser som mulighed. Vores øko frugtkasser er nøje udvalgt for at imødekomme dine medarbejderes behov for frisk, velsmagende og ikke mindst bæredygtig forplejning. Med vores økologiske frugtkasser kan du være sikker på, at du giver dine medarbejdere det bedste. Vores abonnementsmuligheder gør det nemt for dig at tilpasse din ordning, så den passer til dit kontors unikke behov, både i forhold til mængde og variation i frugten – Vælg blot den økologiske frugtkasse når du bestiller din frugtordning

Ønsker du at se frugtordningen an, inden du investerer i et frugt abonnement, kan du bestille vores lækre prøvekasse og få smag for sagen.

Gode grunde til at købe frugtkasser

Der er mange gode grunde til at investere i et frugt abonnement med frugtkasser til din virksomhed. Her har vi listet nogle af dem op:

  • Medarbejderpleje – Firmafrugt er en gode, der er med til at øge trivslen på arbejdspladsen
  • Stor fleksibilitet – du får mulighed for at justere i mængderne på din frugtkasse, så den passer til jeres behov
  • Levering – frugtkassen leveres lige til døren

Hvilken mængde skal jeg bestille?

Hvis du er i tvivl om, hvor stor en frugtkasse, der passer til dit kontor eller virksomhed, eller hvor hyppigt du har behov for en levering, så har vi hos SundSnack en guide, så du får en løsning, der er skræddersyet til dig.

Giv os et kald på Tlf. 70 25 77 71 eller send en mail på info@sundsnack.dk, så tager vi en snak om, hvad du ønsker, og hvordan vi bedst sammensætter en frugtordning til din virksomhed.

30% rabat

Få 30% rabat i 2 måneder på dine frugtkasser*

Brug rabatkoden: frugtrabat2024

*Rabatkoden kan kun bruges 1 gang pr. kunde.